на живо

Марсиал отговори на Моуриньо: Семейството ми е на първо място

Французинът увери, че скоро се завръща в Манчестър

Getty Images

Футболистът на "Манчестър Юнайтед" Антони Марсиал предупреди мениджъра Жозе Моуриньо, че семейството му винаги ще бъде на първо място. Двамата си размениха реплики чрез различните медийни канали заради решението на французина да напусне американското турне на "червените дяволи", за да бъде с приятелката си за раждането на детето им.

Марциал не се завърна при съотборниците си, след като стана баща, което засили спекулациите, че ще си тръгне от тима. А Специалния не пропусна да го разкритикува: "Антони Марсиал има бебе, прекрасно, здраво бебе. След раждането му трябва да е тук, а не е."

Португалецът продължи да налива масло в огъня, добавяйки че според него французинът може изобщо да не се върне в клуба.

Марсиал използва профила си в Туитър, за да благодари за милите пожелания и да увери, че дъщеря му е добре. Той разкрива, че е имало усложненията при раждането и затова е останал при приятелката си. Отбелязва, че скоро ще се завърне в Манчестър, но семейството му винаги ще бъде на първо място.

"Благодаря за всички ваши съобщения. Моята малка Суон е добре. За майка й беше малко по-трудно, но Слава Богу и тя е по-добре вече", пише той.

"Съжалявам, но семейството ми винаги ще бъде преди всичко останало.. утре се завръщам в Манчестър."