на живо

Марта, която пуска 2 млн. последователи в леглото на Серхио Регилон

Красавицата няма тайни и разказва с охота за живота си с футболиста на "Тотнъм"

Instagram

На 19 септември 2020 г. Серхио Регилон подписа 5-годишен договор с "Тотнъм". Футболистът вече си беше изградил име след няколко сравнително добри сезона в "Реал" Мадрид.

Феновете знаеха, че той може да допринесе за добрата игра на "шпорите", а по-запознатите можеха да кажат къде живее, какво яде, как спи и колко често... прави секс с половинката си. Тези, вторите, със сигурност следят канала на неговата приятелка Марта Диас в популярна платформа за споделяне на видеа.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Marta Diaz (@martaa_diiaz)

20-годишната красавица е сред най-популярните влогъри в Испания. Тя има над 2 млн. последователи, които следят всяка изява в канала ѝ.

А Марта не пести интимни подробности. Тя разказва как прекарва свободното си време, какво обича да яде, къде почива, какво си е купила от магазина... 

Самият Серхио често е "гост" в тези видеа. 

Заради голямата си популярност Марта пък е канена за гост в различни испански телевизии. В началото на годината, когато влязоха в сила първите мерки за ограничение на разпространението на коронавируса в Испания, тя разказа в ефир, че за двойката сексът в такива условия е абсолютно невъзможен, тъй като двамата са изолирани в различни домове.

"Не сме заедно. Изолирани сме. Сексът е направо на нула", заяви тогава Марта.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Marta Diaz (@martaa_diiaz)

Иначе тези интимни подробности явно се харесват на аудиторията, тъй като красавицата трупа все повече гледания и последователи в социалните мрежи. Ако се питате какво работи тя, докато приятелят ѝ слуша наставленията на мениджъра на "Тотнъм" Жозе Моуриньо, отговорът е - публикува снимки и видеа.

Марта разкрива, че до момента е спечелила около 500 000 паунда от дейността си в интернет.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Marta Diaz (@martaa_diiaz)

Двамата с Регилон са двойка от 2019 г., като първата им обща публична изява беше на сватбата на капитана на "Реал" Мадрид Серхио Рамос и любимата му Пилар Рубио.

През август 2020 г. пък футболистът изненада своята любима с екскурзия до Дубай.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sergio Reguilón (@sergioregui)