на живо

Мартин Камбуров: Целта ми е да вкарам 200 гола (ВИДЕО)

Нападателят отбеляза своето 195-о попадение в родния елит

Lap.bg

Нападателят на "Берое" Мартин Камбуров отбеляза за 1:1 във вратата на "Ботев" в мач от 18-ия кръг на Първа лига и със своя гол номер 195 в елита излезе еднолично на 3-ото място във вечната ранглиста на голмайсторите. Пред него вече са единствено Наско Сираков (196) и Петър Жеков (253).

След мача юношата на "Ботев" заяви, че е способен да вкара още 200 попадения преди да се откаже от професионалната си кариера.

"Голът е важен, защото останахме на 3 точки пред "Ботев". Мачът бе равностоен до дузпата, но след нея дадохме инициативата на домакините. Трябва да сме доволни от тази точка, защото "Ботев" е доста добър отбор. Искам да поздравя Боби (б.ред. - Цонев) за хубавото центриране между двамата централни бранители на "Ботев", каза Камбуров.

"Помня първия си гол с екипа на "Ботев", а сега 195-ия точно срещу тях. Още доста години след мен няма да могат да подобрят рекорда ми. Имало е мачове, където в 6 поредни кръга не съм вкарвал гол. Обещавам, че ще вкарам 200 гола, стига да съм здрав, Целта ми е да съм втори в класацията", допълни голмайсторът.