на живо

Машината Роналдо започна да скърца (ВИДЕО)

Португалската звезда е изпаднал в най-дългата си голова суша

Звездата на "Реал" Мадрид Кристиано Роналдо записа пореден рекорд в своята кариера - този път в негативна посока. Португалецът е изпаднал в най-дългата си голова суша, откакто облече фланелката на "белите" през 2009 г.

31-годишният нападател е отбелязал само два гола в 6 изиграни мача от старта на новия сезон. За сравнение по това време през 2014/15 г. Роналдо вече бе записал на сметката си цели 13 попадения. 

В допълнение на негативната му серия, той не се е разписвал в последните 4 срещи на "лос меренгес" на "Сантяго Бернабеу". Също така той е успял да завърши само 3 от 15-те си дрибъла в Ла Лига.

Европейският шампион пропусна началото на кампанията заради контузия, която получи на финала срещу Франция през юли. Най-големият му конкурент Лионел Меси също беше извън игра в рамките на цял месец, но успя да се завърне ударно на терена и до момента има 7 попадения в 7 шампионатни срещи.

Очевидно и самият Роналдо не е доволен от представянето си. По време на снощната победа над "Атлетик" Билбао с 2:1 бившият ас на "Манчестър Юнайтед" бе изключително изнервен и искаше на всяка цена да се разпише в срещата.

На моменти действията му бяха изключително егоистични, като в един от случаите Тони Кроос ясно изрази недоволството си, след като не получи пас от нападателя, намирайки се в по-чиста позиция за стрелба. 

В испанските медии се появиха и множество спекулации, че при победното попадение на съотборника му Алваро Мората, Роналдо е вдигнал ръка за засада.

На мадридчани им предстои гостуване на "Леонеса" в мач от турнира за Купата на Краля. Двубоят e в сряда (26 октомври) от 22:00 ч. и ще се излъча пряко по RING.