на живо

Мъжът по розов бански спечели над 250 хил. евро от нахлуването си на "Супербоул"

Той заложил 40 хил. евро, че някой ще прекъсне мача

Мъжът по розов бански, който нахлу на терена по време на "Супербоул", сам се похвали, че това му е донесло чиста печалба от 250 хил. евро! 31-годишният Юри Андраде прекъсна двубоя между "Канзас Сити" и "Тампа Бей" в четвъртата четвърт. Татуираният зевзек имаше достатъчно време да покаже задните си части пред целия свят, преди да бъде повален и изведен от стадиона.

След като бе арестуван, Андраде платил малко повече от 400 евро гаранция и отишъл да... празнува. Оказва се, че дни преди "Супербоул" той заложил над 40 хил. евро при коефициент от около 7.50, че някой ще пробие охраната и ще прекъсне големия финал на сезона в американския футбол.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yuri andrade (@yuri_a__)

"Хвърлих си горнището, за да се вижда банският. След това полицаите решиха, че ще е забавно да ме държат закопчан с белезници и да не мога да си наместя банския. Прекарах така осем часа, преди да ме заведат в управлението, където всъщност се държаха много добре с мен и се посмяхме.", каза Андраде пред "Ен Би Си 6".

Нахлуването на Андраде напомни на това на атрактивната блондинка Кинси Волански по време на финала в Шампионската лига през 2019 г., когато "Ливърпул" победи "Тотнъм" с 2:0. Впоследствие стана ясно, че целта ѝ била да рекламира сайта за възрастни на нейния приятел - инфлуенсъра Виталий Здоровецкий.

Любопитното е, че между двете нахлувания има връзка! Андраде също е близък със Здоровецкий и го промотира, докато тичаше по "Реймънд Джеймс Стейдиъм". Какъв ли е следващият им пъклен план?...