на живо

Мениджърът на Джошуа: Пулев ще е следващият ни съперник

Кардиф е най-вероятното място, на което ще се проведе мача

Lap.bg

Мениджърът на шампиона в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че следващият мач на неговия клиент ще бъде срещу Кубрат Пулев.

"Знаем, че следващият ни съперник ще бъде Пулев. Преди време постигнахме споразумение с IBF. Щом не е Кличко, ще бъде Пулев, който е номер 1 в листата на претендентите на IBF. Той е задължителен претендент за Джошуа от около 12 месеца, така че ще получи своя шанс", бе категоричен Хърн пред "Скай Спортс".

Кубрат е претендент номер 1 за пояса в тежка категория на IBF, но избра да изчака реванш между Джошуа и Владимир Кличко. Преди седмица украинецът обяви, че ще сложи край на кариерата си преди да опита да си върне титлите.  

Хърн е категоричен, че до края на следващата седмица всички детайли около срещата ще бъдат уточнени. Най-вероятно мачът ще е на 28 октомври в Кардиф.

"Вероятно до края на следващата седмица ще уточним детайлите. Вариантите за мястото са "Милениъм Стейдиъм" в Кардиф или Лас Вегас. На този етап двубой на 28 октомври на "Милениъм Стейдиъм" е по-вероятен", коментира Хърн.