на живо

Мениджърът на Тинерхолм: В София сме, за да се запознаем с "Левски"

Появилата се информация за подписан договор е грешна, заяви агентът на шведа

Шведският защитник Антон Тинерхолм пристигна в София, което стана повод агенцията "Нордик Скай" да обяви трансфера му в "Левски" за сигурен. Впоследствие обаче самият играч отрече да е подписвал със "сините".

Това накара личния му агент - Пер Йонсон, да внесе яснота около случващото се с клиента му, за да разсее всякакви спекулации.

"Истина е, че аз и Антон отидохме в София, дори все още сме там. Но искаме да се запознаем с града, с отбора, в никакъв случай това не означава, че имаме подписан договор! Да, появи се информация за това в социалните мрежи, но това беше грешка. Как да го кажа - човешки фактор. Срамно е малко, но е така", каза мениджърът на защитника.

"Трудно е да се каже дали той ще заиграе в "Левски". Искреното му желание беше да дойде в София и да се запознае с клуба. Но по всяко време може да подпише и с друг отбор, докато все още има време за това", добави Йонсон.

Шведските медии разкриват, че агенцията "Нордик Скай" е била наета още преди няколко трансферни прозореца от играча, но нещата с нея не вървели добре и сътрудничеството им щяло да приключи след няколко месеца. Въпреки това от там ще го представляват при контактите тази зима за евентуалния му нов отбор.