на живо

Михаил Александров: Трябва да си спомням само хубавите неща в Лудогорец (ВИДЕО)

"Ще ни бъде трудно", призна бившият играч на Лудогорец за националния тим

bTV

Бившият играч на Лудогорец Михаил Александров, който вече дебютира за новия си тим Легия (Варшава), говори пред bTV за първите си впечтления от новия отбор.

"Това е един доста голям отбор в Европа, който не е познат само в България, а и по целия свят. Мисля, че е доста голяма крачка напред", заяви Александров и добави, че е приет добре в новия си тим.

Той отговори и на въпроса защо в последните срещи на шампионите от Разград не е получавал достатъчно игрови минути. "След като взех решение да не подновявам договора си, бях сигурен, че такова нещо ще се случи, тъй като е съвсем нормално след като решиш да не продължиш бъдещето си в един отбор, да има такова решение на ръководството. Бъдещето на отбора е най-важно и когато не си включен в него е нормално ти да ен получаваш шансове"

Александров коментира и подмладяването на националния отбор, за когото получи повиквателна. "Ще се радвам тези футболисти, които са млади и непознати, да оправдаят очакванията на селекционера" и добави:

"При всички положения за мен по-важно е отборът да се сработи и с годините напред да се изгради един отбор, който да атакува някакви места. В момента, няма какво да се лъжем, с групата, която имаме, ще ни бъде доста трудно да се класираме"

Какво още разкри Михаил Александров за пожеланията си към бившия си тим, ръководството на Георги Дерменджиев, съперничеството с Левски, повиквателната на Марселиньо за националния тим, и недоволството на Валери Божинов срещу селекционера Петев, може да видите във видеото: