на живо

Милош Крушчич: Ако правим сметки, може да загубим и на двата фронта

"Имам и нямам колебания в нападение", заяви треньорът на ЦСКА

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че няма намерение да пази своите футболисти по време на дербито с "Левски" утре (20 юни) от първенството, предвид, че в сряда (24 юни) предстои реванш от полуфиналите от турнира за Купата на България срещу "Ботев" Пловдив. 

"Играем всеки мач максимално. Не си правим сметки. Така можем да загубим и на двата фронта. Няма да пазя футболистите. Ако получат картони, имаме други. Няма да ги пазя да бъдат свежи за Купата. Ще играем с най-оптимален състав срещу "Левски". Това е дерби. Всички искат да играят. След това имаме 3 дни за възстановяване, за подготовка за мача за Купата. Изобщо не мисля сега за мача с "Ботев" Пловдив. Напълно съм концентриран върху утрешния мач", заяви треньорът на "червените".

Сръбският специалист е убеден, че отборът му разполага с всички компоненти, за да постигне победа срещу "Левски".

"Имам добри футболисти, тактически и физически сме добре. Имаме най-добрите фенове. Треньорът също е добър. Всички компоненти са на лице", отговори той.

Крушчич заяви, че има дилема на кой нападател да заложи преди дербито.

"Дали имам дилема за атаката? И имам, и нямам! По принцип за 24 часа всичко може да се случи. Може някой да се разболее, да се случи, не дай си Боже. Ще видим какво ще стане. Белтраме пропусна мач, не искахме да рискуваме. Той сам каза, че не може да помогне максимално на отбора. С медицинския щаб решихме, че е най-добре да не го използваме в този двубой. Дали ще стартира, ще видим утре. Той тренира нормално вече", разкри сърбинът.