на живо

Минев за феновете на ЦСКА: Изненадах се колко много хора от Ловеч са дошли (ВИДЕО)

Костадинов: Нямаше дузпа за ЦСКА

Lap.bg

Капитанът на "Левски" Веселин Минев не бе особено доволен от равенството, което неговият тим постигна с ЦСКА. Все пак след края на мача той не пропусна да се заяде с привържениците на съперника: "Те владееха повече топката, но и ние имахме положения. Ако Костадинов беше вкарал, щяхме да спечелим, защото те нямаха чисти положения. Останах приятно изненадан колко хора от Ловеч са дошли, пожелавам им приятен път към Ловеч."

Халфът на "сините" Георги Костадинов, който пропусна да отбележи сам срещу вратаря, благодари на публиката за подкрепата, но сподели, че тимът е играл предпазливо.

"Единственото хубаво беше атмосферата по трибуните. Благодаря на нашите фенове за подкрепата. Когато излязох на позиция, реших да стрелям, а не да подавам, защото си мислех, че Александров е в засада", каза той.

"Поведохме с 1:0 и след това бяхме предпазливи. Ние сме отбор със самочувствие и трудно допускаме голове. Според мен нямаше дузпа за ЦСКА", завърши Костадинов.

Вратарят на "сините" Боян Йоргачевич се е контузил по време на мача: "Получих хематом на рамото и само се моля да няма счупване".

Стражът твърди, че е играл за топката при съприкосновението с Преслав Йорданов, при което бе отсъдена дузпа и впоследствие реализирана за 1:1: "Играх с топката, но съдията каза, че дузпата е 100-процентова. Имахме шанс да вкараме за 2:0 и да приключим мача, но пропуснахме. Това е футболът", каза още той.