на живо

Миньоле: Не чух сигнала на Клатенбърг при прекия свободен удар

Предстоят ни големи изпитания, твърди стражът на "Ливърпул"

Reuters

Белгийският вратар на "Ливърпул" Симон Миньоле не успял да реагира на прекия свободен удар на Давид Луис, защото не е чул съдийския сигнал на рефера Марк Клатенбърг.

Стражът допусна груба грешка, която доведе до гол в полза на лондончини в дербито на 23-я кръг, но донякъде се реваншира в 76-ата минута, спасявайки дузпа, изпълнена от Диего Коста. В крайна сметка срещата на "Анфийлд" завърши 1:1.

"Не чух сигнала, а те изпълниха много бързо, което направи ситуацията още по-трудна. В крайна сметка това беше много добър свободен удар. Все пак ми се искаше да имам шанс да спася, но не се случи тази вечер", каза Миньоле след края на мача.

"Има чувство на разочарование. Играхме срещу "Челси", който води във Висшата лига, печели много точки и играе добър футбол. Но нашето представяне показа колко гладни за победа сме и мисля, че заслужавахме трите точки, допълни вратарят.

"Сега можем да се фокусираме изцяло върху Висшата лига. Предстоят ни големи изпитания, но ако играем по същия начин, определено ще натрупаме точки. Днес показахме, че сме един много добър отбор", завърши стражът на мърсисайдци.