на живо

Мишел Обама и ЛеБрон също "замръзнаха" (ВИДЕО)

След "ледената кофа" сега модата сред спортистите е да "бъдат манекени"

Facebook

Настоящият шампион на НБА - "Кливлънд Кавалиърс" отпразнува спечелената титла с посещение на Белия дом, а в допълнение ЛеБрон и компания изпълниха нашумялото предизвикателството "Манекен" с първата дама на САЩ Мишел Обама. 

Баскетболистите на "кавалерите" бяха заели различни пози, но всеки един от тях се оказа "замръзнал" на мястото си. Звездата на "Кавс" ЛеБрон Джеймс пък бе застанал с телефон в ръка до Мишел Обама, в готовност за "селфи".

"Кавалиърс", които преди по-малко от месец получиха златните си пръстени за успеха в НБА, станаха поредния спортен тим зад океана, който взима участие в новото предизвикателство. Преди тях това направи и отборът по американски футбол "Ню Йорк Джайънтс", а най-атрактивно бе изпълнението на феновете на колежанския баскетболен тим на "Кентъки Уайлдкетс".

В Европа пък футболистите на "Борусия" Дортмунд бяха първите, за които "времето спря" във фитнеса. Само няколко дни по-късно изпълнението им бе копирано по достоен начин от шампиона на Италия - "Ювентус".

Припомняме, че начало на предизвикателството даде ученик от Флорида, който на 26 октомври публикува в "Туитър" видео на своя клас.