на живо

Мишки тормозят карантинираните тенисисти в Мелбърн (ВИДЕО)

Организаторите на Australian Open имат да отговарят на много въпроси

Организаторите на Australian Open продължават да разочароват тенисистите, пристигнали в Мелбърн за първия турнир от Големия шлем през 2021 г. Участниците вече се оплакват не само от 14-дневната карантина и липсата на възможност да тренират, докато тя е в сила. Оказва се, че тенисистите са затворени с мишки.

За проблема алармира втората ракета на Казахстан Юлия Путинцева, която качи в социалните мрежи няколко видеа от хотелската си стая. От клиповете става ясно, че гризачите са повече от един. Путинцева се възмущава, че никой не отговаря на сигналите ѝ, тъй като е в изолация.

Путинцева е сменила две стаи в хотела, но положението не се променило. "Исках да поспя, но няма...", пише в "Туитър" ужасената тенисистка.

Откритото първенство на Австралия започва на 8 февруари. В основната схема на турнира попадат най-добрите ни тенисисти - Григор Димитров и Цветана Пиронкова. И двамата имаха късмета да пътуват с чартъри без заразени с коронавирус, което им позволява да се готвят нормално за старта на надпреварата.