на живо

Митов: И Топузаков да беше на пейката, пак щяхме да бием (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски": Един мач не може да ни заблуди. Ние имаме много работа

Lap.bg

Треньорът на "Левски" Николай Митов остана доволен от победата на "Левски" срещу ЦСКА, което донесе първи успех на тима му от началото на пролетния дял на шампионата. Домакините направиха пълен обрат, след като изоставаха с 0:1, но Роман Прохазка и Давид Яблонски бяха точни за 2:1.

"Нашата публика е най-велика. Победата е благодарение на футболистите, на публиката и на Елин Топузаков. Аз съм сигурен, че ако той бе на пейката, "Левски" отново щеше да победи“, каза уверено той.

"Имахме 10-20 минути колебания, а след това всичко си дойде на място. Ние пресирахме. Да бъда честен футболът не бе на високо ниво, но важна беше победата".

"Един мач не може да ни заблуди. Ние имаме много работа. Днес бе важно да спечелим трите точки. "Левски" трябва да играе футбол с много подавания, футболът да бъде печеливш. Аз знам какво иска нашата публика. Ние играем във всеки мач за победа и искам да надграждаме“, продължи наставникът на Левски.

Това бе първа победа за "Левски" срещу ЦСКА от 2013 г. насам, като последният успех на "сините" отново бе под ръководството на треньора Николай Митов. В отговор на това той отговори лаконично: "Те не са точно ЦСКА". "Литекс" сме си ги били".

Наставникът отдаде дължимото и на младия вратар Николай Кръстев: "Левски" винаги е имал добри вратари. Нормално беше да пази Кръстев. Митрев е само на един ден. Аз имам пълно доверие на Ники Кръстев", допълни Митов.