на живо

Младите "лъвове" се целят в полуфинал на Евро 2017 (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ)

Логично е да очакваме силни резултати, обяви селекционерът Ангел Стойков

Полуфинал на европейското първенство в Грузия през лятото. Това е новата цел пред юношеските ни национали до 19 години, които се класираха за шампионата след победа с 3:1 над Босна и Херцеговина. Турнирът ще се играе от 2 до 15 юли. Осемте участници ще бъдат разпределени в две групи, а останалите сигурни отбори са домакинът Грузия, Англия и Чехия.

Младите "лъвове" се прибраха в София днес, а на летището опънаха голямо национално знаме под бурните аплодисменти на посрещачите.

"Благодаря от името на целия колектив за това топло посрещане. Отборът си го заслужи с представянето си. С много труд, много желание се класирахме за финалите в Грузия. Силно се надявам да се превърнем в приятната изненада", заяви селекционерът Ангел Стойков.

"Преди мача с Босна си говорихме, че когато си победил Португалия, когато си победил и Франция, логично е да се класираш. Логично е да очакваме и високи резултати на това първенство", добави наставникът.

"Няма нито един отбор, който да ни притеснява на европейското - гарантира вратарят Даниел Наумов. - Целите винаги са високи и всички отиваме с нагласата за първото място. Много силен колектив сме."