на живо

Момичетата от българския ансамбъл: Това ни е една малка сбъдната мечта (ВИДЕО)

Грациите ни спечелиха бронзов медал от многобоя

Грациите от българския ансамбъл по художествена гимнастика не скриха радостта си след спечеления медал на световното първенство в Баку, Азербайджан. Момичетата завоюваха бронз от многобоя със сбор от 58.000 точки.

"Успяхме да изиграем и двете съчетания без грешка. Това беше нашата цел, затова сме много щастливи. Щастливи сме и от това, че треньорката ни е доволна. Другото вече не зависи от нас. Радваме се на този медал", сподели капитанът на ансамбъла ни - Симона Дянкова.

"Казаха ни, че са много доволни и те (треньорите и президентът на БФХГ Илиана Раева) също са много щастливи от факта, че успяхме да покажем композициите си", коментира Лаура Траатс.

"Много се радваме и благодарим на абсолютно всички фенове, които са тук в залата, включително и на нашите семейства. Искаме да им благодарим и да им кажем, че много ги обичаме. Да продължават да ни подкрепят", заяви Мадлен Радуканова.

"Този медал наистина тежи много, защото сме се трудили цяла година и това ни е една малка сбъдната мечта", каза Ерика Зафирова.

"Щастливи сме, че тази година показваме доста по-добри резултати откъм изиграване на съчетанията и точно тук, че успяхме да го покажем. Напрежението е доста голямо, атмосферата е много по-различна от всяко друго състезание", добави Стефани Кирякова.

"Много съм доволна и тези дечица са ми златни. Пребориха се с жестока конкуренция и "уникално" съдийство. Много ги обичам!", бяха думите на щастливата треньорка Весела Димитрова.

Тагове: