на живо

Моуриньо: "Лудогорец" ще опита всичко, за да спечели

Специалния показа добри познания за следващия съперник на "Тотнъм"

Getty Images

Мениджърът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо показа добри познания за следващия съперник на тима - българския футболен шампион "Лудогорец".

Двата тима се изправят един срещу друг утре (26 ноември) в мач от четвъртия кръг на Лига Европа в Лондон. В началото на месеца "шпорите" постигнаха убедителен успех с 3:1 над "орлите" в Разград.

Снимка: Getty Images

"След мача те са изиграли един двубой в София. След това е дошла почивката за национални отбори и те са успели да се оправят. Знам, че само двама играчи, които играха срещу нас ще отсъстват. Румънският нападател, който вкара попадението срещу нас и африканският халф няма да на разположение. Другите девет души, които започнаха мача са на разположение. От "Лудогорец" се е възстановил и добър атакуващ играч, който не взе участие в първия мач. Има голямо противоречие с официалната информация и информацията по медиите", каза Моуриньо, поправяйки български журналист.

"Лудогорец" победи с 3:0 ЦСКА 1948, а след това срещата на тима с "Ботев" Пловдив беше отложена заради повече от 10 заразени с коронавирус футболисти на разградчаните.

Днес, при заминаването на отбора за Лондон, стана ясно ,че на разположение на Станислав Генчев няма да са Сисиньо и Алекс Сантана.

Снимка: Getty Images

"Лудогорец" е отбор с нула точки, който ще се опита всичко възможно да спечели. Това е опасна група, група, в която ще ти са нужни доста точки, за да се класираш. Ако е възможно, трябва да спечелим три точки от утрешния мач", заяви Специалния, който има в своята колекция две титли от Шампионската лига.

Групата на "Лудогорец" е изключително заплетена. "Тотнъм", "Антверпен" и ЛАСК имат по 6 точки, докато "орлите" са с 0.