на живо

Може да пуснат в продажба още билети за "Левски" - "Марибор"

Те ще се продават на касите на ст. "Георги Аспарухов" в деня на мача

Опашките от фенове на ст. "Георги Аспарухов" в понеделник, когато билетите за мача бяха пуснати в продажба

Ръководството на "Левски" припомни, че все още има вероятност някои от феновете, които не са си закупили билети за мача реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа между "сините" и словенския "Марибор", все пак да се сдобият с пропуски.


Това ще стане факт, ако запазените места за притежатели на абонаментни карти не бъдат заети. 

Ако по-малък брой хора от предвиденото си купят сезонни карти, допълнителните билети за мача-реванш ще бъдат пуснати на касите на клубния стадион след 17:00 часа в деня на двубоя.

Ето и какво гласи съобщението на официалния сайт на "Левски": 

"Уважаеми фенове, обръщаме ви внимание, че все още има ограничено количество блокирани билети за хората желаещи да подновят абонаментните си карти за сезон 2016/2017.

Сезонните талони ще се издават до 17:00 часа в деня на мача реванш с Марибор в магазина на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". Ако останат незаети места, ще бъдат пуснати билети в свободна продажба на касите на улица "Тодорини кукли" 47.

Продажбата при налични места ще стартира в 17:30 часа, като отново подчертаваме, че става дума за ограничено количество. Всеки желаещ ще може да закупи по максимум два билета.

В 18:00 часа ще бъдат отворени всички входове на стадион "Георги Аспарухов", като ПФК Левски призовава всички привърженици да дойдат по-рано на стадиона, за да не се получат струпвания около подстъпите към съоръжението. 

Обръщаме Ви внимание, че във всички сектори на стадион "Георги Аспарухов" ще има налични за закупуване разхладителни напитки и храни"

Очакваният двубой между "Левски" и "Марибор" е в четвъртък на ст. "Георги Аспарухов" и ще бъде предаван пряко по bTV от 20:00 ч.