на живо

Стойчо Младенов: "Бодьо" ще ни помогне да покажем силните си страни (ВИДЕО)

Гледайте мача в четвъртък от 19:45 ч. по bTV Action

Стойчо Младенов: "Бодьо" ще ни помогне да покажем силните си страни (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов вярва, че в мача с "Бодьо" "армейците" ще покажат силните си страни.

В четвъртък ЦСКА приема "Бодьо Глимт" в мач от втория кръг на групите на Лигата на конференциите. Двубоят ще бъде излъчен на живо по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио започва 45 минути по-рано.

"Очаквам добра игра, да се противопоставим на противника по най-добрия начин, да надделем и да спечелим мача", започна Младенов на пресконференцията.

Той разкри, че радостта в съблекалнята след победата над "Левски" била краткотрайна, тъй като няма време за губене: "Този мач само може да помогне за самочувствието и увереността на тима ни. Когато печелим, подобряваме компонентите от играта си по-лесно. Единствено се порадвахме малко в съблекалнята и започнахме да събираме сили и да работим за мача утре".

Относно представянето и разузнаването на съперника, той коментира: "Няма слаби отбори, всеки търси победата. Схемата им на игра е почти същата като нашата, само триъгълникът в центъра е различен. Ще бъде интересен мач. Имат добри, здрави, ръстови състезатели, но играят техничен футбол и това ще ни даде шанс и ние да покажем качествата си".

"Правят висока преса с бързите си хора в офанзивен план. Надявам се точно тук да ги изненадаме", допълни наставникът.

Треньорът на ЦСКА ще разчита и на подкрепата от трибуните: "Всеки мач си има своето значение. В крайна сметка тук играем пред 12-ия ни играч. Сигурен съм, че феновете ще дойдат и ще подкрепят отбора, както винаги го правят. Трябва да защитим името и авторитета на ЦСКА по най-добрия начин. Дай Боже да спечелим 3 точки, нагласата и поведението ни ще се подобрят още повече във всяко едно отношение".

"Трябва да правим това, което правихме и досега – да вярваме в себе си и да играем като отбор, както го правихме и досега", допълни централният защитник Юрген Матай.