на живо

Най- добрите танцови двойки ще спорят във Варна

Танцовото шоу е на 13 юни

Най- добрите танцови двойки от България ще премерят сили тази събота във Варна. Организаторите обещават силни емоции с някои от най-опитните двойки в страната в различни възрастови категории. 
 
 
На 13.06.2015 г. в зали Младост на Двореца на културата и спорта във Варна, ще се проведе ежегодното издание на турнира по спортни танци за Купа Варна,организирано от танцов клуб "Кристал", със съдействието на Община Варна.
 
 
Събитието ще започне със състезанието "Изгряващи звезди"- най-младите танцови двойки, соло момичета и формации, където се очакват рекорден брой участници. Началото е в 10 часа.
 
 
Втората част с начало 14.30 часа, включва традиционния открит турнир, в който ще вземат участие двойки от цялата страна във възрастови групи от 9 до над 18 годишна възраст, разделени в 16 категории.Очаква се оспорвана битка за Купа Варна между гостите от престижни клубове от страната и домакинския клуб с изградени челни позиции в някои от групите.
 
 
В третата част с начало 17 .30 часа, клуб "Кристал" ще бъде домакин на кръг от Държавното първенство втори ранг за "Купа България".Състезанието ще се проведе в 8 категории - юноши младша възраст, юноши старша възраст, младежи и аматьори, сътветно с отделна класация в стандартните и латино-американските танци. Тук сили ще премерят най-добрите и опитни танцови двойки на страна.
 
Входът за зрители е 5 лева за целия ден.

 

Тагове:

танци