на живо

Най-интересните мачове от португалското футболно първенство - пряко по RING

Гледайте по 3 срещи от всеки кръг на шампионата в нашите канали

Еузебио, Луиш Фиго, Кристиано Роналдо, Хълк, Жоао Фелкс, Бруно Фернандеш... Португалската футболна лига е дала много на света! И продължава да дава!

Таланти, оспорвани мачове, тежки сблъсъци, технични отигравания и онази неподправена любов към играта, която личи във всяко докосване на топката! Всичко това ще може да гледате пряко в ефира на RING и на VOYO.BG. 

Снимка: Instagram

Португалският шампионат винаги е бил завързан, въпреки "обичайните заподозрени". До последните кръгове обаче няма да е ясно нищо. "Бенфика", "Порто" или "Спортинг" Лисабон? Голямата тройка трудно ще предаде трона! 

Снимка: Instagram

Това не означава, че няма желаещи да се настанят на него! Кои са те? "Брага", "Санта Клара", "Боавища", "Маритимо"...  И още, и още!

Ще успее ли някой да наруши хегемонията на Трите големи сили, които общо имат 85 титли и само два пъти са "стъпвали накриво"? И с какъв цвят ще са шампионските конфети? 

Снимка: Instagram

Не пропускайте мачовете от португалското футболно първенство! RING и VOYO.BG ще ви покажат по 3 срещи на седмица! Започваме в петък (20 август)!

Ето и срещите, които ще може да гледате:

20 август, 23:15 ч., пряко по RING: "Морейрензе" – "Спортинг" Брага
21 август, 20:00 ч., пряко по VOYO.BG: "Маритимо" – "Порто"
22 август, 23:15 ч., пряко по RING: "Боавища" – "Санта Клара"