на живо

Най-интересните реванши в Лига Европа в каналите на bTV Media Group

Четири срещи от турнира ще бъдат излъчени тази вечер по bTV Action и RING

По традиция четвъртък е денят, в който имате възможност да наблюдавате най-интересните мачове от турнира Лига Европа по bTV Action и RING. Днес каналите на bTV Media Group ви предлагат четири реванша от 1/16 финалите.

В 20:00 ч. по bTV Action „Ливърпул“ приема „Аугсбург“ след нулево равенство в Германия преди седмица. Възпитаниците на Юрген Клоп ще се стремят към победата пред собствена публика на всяка цена, но от немския тим не крият желанието си да се превърнат в изненадата на турнира.

Снимка: Getty Images

В същия час, но по RING ще прозвучи първият съдийски сигнал на срещата „Шалке“ – „Шахтьор“ (Донецк). Двата тима направиха нулево реми в първата среща и оставиха разрешаването на „спора“ за тази вечер.

Късните срещи започват в 22:05 ч. По bTV Action „Ещадио до Драгао“ в португалската столица ще бъде арена на срещата между „Порто“ и „Борусия“ (Дортмунд). „Черно-жълтите“ са с един крак в следващата фаза на Лига Европа, след като победиха с категоричното 2:0 в първия мач, но „Порто“ се надява на обрат, подкрепян от темпераментната си публика.

Снимка: Getty Images

„Наполи“ – „Виляреал“ е срещата, която ще може да наблюдавате по RING. Испанците водят с 1:0 след първата среща между двата тима, но „Наполи“ е отличник в домакинските си мачове в евротурнирите. Претендентите за титлата в Италия няма загуба на собствен терен в последните си 16 мача.

„Ливърпул“ – „Аугсбург“, bTV Action, 20:00 ч.

„Порто“ – „Борусия“ (Дортмунд), RING, 20:00 ч.

„Шалке“ – „Шахтьор“ (Донецк), bTV Action, 22:05 ч.

„Наполи“ – „Виляреал“, RING, 22:05 ч.

Коментарното студио преди мачовете започва в 19:30 ч. с водещ Петър Мисов, а гост ще бъде футболният специалист Ангел Червенков.