на живо

Най-новият член на семейството на Фиго е... кон (СНИМКА)

Футболистът представи новото попълнение след краткия си престой у нас

Lap.bg

Семейството на Луиш Фиго може да се похвали с нов член и той има... копита. Става въпрос за новия кон на футболиста, който той представи пред феновете си в социалните мрежи.

Името на грациозното животно не се съобщава, но едно е ясно - за него най-много грижи ще полага съпругата на Фиго шведката Хелен.

 

New member in the family!!Hey You!!

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

Красавицата е работила като модел. Двамата с футболиста се срещат през 1996 г. в Барселона и бързо решават да узаконят връзката си. Хелен и Луиш имат 3 дъщери - Даниела (на 18), Мартина (на 15) и Стела (на 13).

В последно време Хелен се увлича по ездата и това личи от профила ѝ в социалните мрежи. Тя често качва снимки от заниманията си, а за новия си любимец написа "Сигурна съм, че доста ще се забавляваме".

 

A new adventure... I'm sure we will have lots of fun together.

A post shared by Helene Svedin (@helenesvedinfigo) on

Дали четирите момичета в живота на Фиго ще подкрепят футболиста в мача на неговия тим срещу този на Бербатов на 14 юни на националния стадион "Васил Левски", ще разберем скоро. 

Бившият играч на "Барселона" и "Реал" Мадрид вече беше в България. Той пристигна за един ден, за да съобщи детайли около организацията на шоуто. Приходите от него ще бъдат предоставени на благотворителните фондации на двамата футболисти.

Срещата пък ще бъде предавана пряко по bTV Action от 18:00 ч.