на живо

Най-оскъдно облечената фенка на "Салернитана"

Пресила всъщност е Тина, а пари печели от филми за възрастни

След 22 години чакане, футболният "Салернитана" от Салерно се класира за участие в италианската Серия "А"! Очаквано, цялото градче на брега на Тиренско море празнува промоцията по улиците.

А сред тълпата беше и може би една от най-известните дами, родени в града. Тя се казва Тина Чако, но светът я познава като Пресила Салерно. При това от филмите за възрастни.

В социалните мрежи тя публикува снимки от празненствата по улиците, като написа "В добро и зло аз винаги ще съм до вас. Сърцето ми ще изхвръкне от радост". 

Пресила със сигурност е привлякла вниманието на участниците в празненствата. 

Сама тя вече не живее в Салерно, а във Верона, а кариерата ѝ започва през 2003 г. Днес Пресила е на 40 години и предпочита да представя творчеството си в социалните мрежи, естествено срещу заплащане.

Що се отнася до "Салернитана", клубът се класира за трети път в историята си за елита в Италия. Проблемът е, че един от собствениците на клуба притежава и мажоритарния дял в "Лацио". Клаудио Лотито има 30 дни да продаде своя дял в новака, тъй като правилата не разрешават два тима в елита да бъдат притежание на един и същи човек.