на живо

Най-тъжните трансфери това лято (СНИМКИ)

Вижте нaшата колекция от разочаровани физиономии

Изминалият трансферен прозорец бе изпълнен с всевъзможни обрати. Тръпката от неочаквания развой на събитията бе част от ежедневието, както на феновете, така и на футболистите. Но вълнението явно не е присъщо за всички...

Във връзка с многомилионните суми, за които се говореше това лято, обикновеният почитател очаква поне една усмивка на официалната снимка при пристигането на нов играч в любимия отбор. Уви, дори парите не бяха в състояние да провокират емоция у разочарованите нови попълнения, които ще ви покажем сега.

"Шрусбъри Таун" представиха преминалия под наем от "Честърфийлд" Силван Ебанкс-Блейк, но изглежда удоволствието бе едностранно:

Луис Алберто бе толкова развълнуван от трансфера в "Лацио"... Все пак преди да вдигне палците си, трябваше да убеди първо себе си.

Само преди няколко дни Вагнер Лав се присъедини към турския клуб "Аланияспор". Подозираме, че усмивката на 32-годишния бразилец, явно си е отишла заедно с премахването на сините плитки. 

Най-желаният футболист това лято в "Арсенал" - Лукас Перес или иска да ни покаже сериозната си страна, или това е 193-ият кадър за деня. Вие решете:

"Борусия" Дортмунд определено изглеждаха развълнувани от трансфера на Усман Дембеле. Сумата, за която бе привлечен в немския тим остана неразкрита, но сме склонни да вярваме, че именно тя стои зад неговия неприкрит ентусиазъм.

Коло Туре демонстрира типичното изражение "какво направих" при представянето си като играч на "Селтик". 

Ще си позволим дешифриране на мимиките и жестовете на Алекс Сонг по време на фотосесията за новия му клуб "Рубин" Казан: "Не, честно, аз съм щастлив. Ето вижте, изписано е на лицето ми."

Не можем да пренебрегнем и тъгата в очите при завръщането на Алваро Мората в "Реал" Мадрид.

Аржентинският нападател Джонатан Калери изглежда наистина въодушевен от преминаването си под наем в "Уест Хям":