на живо

Най-верният фен на Стойка Петрова (ВИДЕО)

Няма по-голяма сила от тази на любовта

Няма по-голяма сила от тази на любовта. Двукратната европейска шампионка по бокс - Стойка Петрова, има своя най-верен фен, който от днес ще ѝ стиска палци на купа "Странджа". Това е нейният съпруг - Борил.

12 юни 2018 г., зала "София". Стойка Петрова току-що е станала за втори път европейска шампионка по бокс. Щастието ѝ се оказва двойно: приятелят ѝ Борил Кръстев пада на колене пред нея с пръстен. И досега, той е нейният най-голям почитател.

"Няма кой да я победи, няма по-добра от нея. Не, че ми е жена.", казва Борил.

Снимка: Lap.bg

След почти двугодишно отсъствие от ринга, през миналата година, Петрова се завърна, а днес започва атаката на втора си титла от "Странджата".

"Човек винаги има накъде да расте и да се развива, дори и да дойде момент, в който той да смята, че това е пределът му. Винаги има накъде още. Всеки иска да приключи състезателната си кариера с вземане на медал от голямо първенство.", споделя Петрова.

Освен двете европейски титли, Стойка има зад гърба си два сребърни медала от световни първенства. На 36, тя има всичко - любов, семейство и куп отличия. Остава ѝ само едно - олимпийското.

Снимка: Lap.bg

Тагове: