на живо

Найден Найденов пред bTV: Израстваме и може да направим някое чудо (ВИДЕО)

Треньорът на Марек доволен от първата победа в Шампионска Лига

Найден Найденов пред bTV: Израстваме и може да направим някое чудо (ВИДЕО)

Ден след първата победа на Марек в Шампионската Лига по волейбол, треньорът на родните шампиони Найден Найденов заяви, че основната цел пред отбора е израстване и все по-добро представяне. Бившият наставник на националния тим заяви, че дупничани са способни да поднесат изненада в най-престижния европейски клубен турнир и да продължават в следващата фаза.

"Цели нямаме. Целта ни е всеки мач да играем максимално и да израстваме. Ако успеем да спечелим и следващия мач, това ще бъде плюс за играчите. Нямаме конкретна цел, че трябва да продължим напред. Ако наистина играем по този начин и виждам, че този отбор, тези момчета израстват, всичко се случва. Може и да направим някакви чудеса."

Найденов също така заяви, че финансовата ситуация в родния волейбол продължава да е тежка, но Марек успява да поддържа ниво, поради помощта на основния спонсор Ивайло Константинов.

"Възвръщаемостта на инвестициите е малка, не е като във футбола. Ние правим всичко за тези момчета. Можем да сме доволни, че нямаме затруднения, въпреки тежката ситуация. Правим това, което можем и засега го постигаме."

Още от изказването на Найден Найденов пред bTV вижте в прикаченото видео.