на живо

Нани: Не сме приключили с работата си на Евро 2016

Португалецът е действал инстинктивно при гола си

Португалският национал Луиш Нани заяви, че е играл инстинктивно при гола си за 2:0 срещу Уелс и не е имал време да мисли или да се подготвя за ситуацията. Той добави, че отборът е свършил страхотна работа до момента, но европейското съвсем не е приключило за него. Има още един съперник до края, а той ще бъде определен от втория полуфинал между домакина Франция и световния шампион Германия.

"За нас е чест да представяме страната ни. Разполагаме с отличен отбор, който свърши перфектна работа и съвсем заслужено се класира на финал. Това постижение е за всички португалци, за нас - националите, както и за хората, които вършат цялата нефутболна работа на лагера. Не мога да опиша как се чувствам сега, но и трябва да напомня, че не сме приключили с този турнир", каза той.

"Моят гол? Играх инстинктивно и всичко стана за един миг. Нямах време да мисля какво да правя с топката. Искам да посветя гола на моето семейство, което беше на трибуните. Изключително щастлив съм, че днес вкарах гол и помогнах на отбора", добави Нани.