на живо

Напрежение в ПСЖ преди битката с "Лудогорец"

"Екип" издава скандал между треньора Емери и Бен Арфа

"Пари Сен Жермен" заема втората позиция в Лига 1, но напрежението извън терена започва да взима връх. Според изданието "Екип" отношенията между наставника Унай Емери и Хатем Бен Арфа са крайно обтегнати. Френският нападател пристигна в столицата на Франция това лято, имайки зад гърба си добра визитка.

Бен Арфа не е включван в групата за двубой на ПСЖ от 3 седмици насам и изглежда това не е случайно. Испанският треньор опита да тушира напрегнатата обстановка пред медиите, твърдейки че всичко опира до чисто спортно-технически причини. "Екип" издава, че всъщност напрежението витае във въздуха след думите на Емери на тренировка "Ти не си Меси. Не можеш като него да спечелиш мач сам". Това е провокирало гневна реакция у Бен Арфа, който е обиден на отношението.

Съотборниците на атакуващия футболист - Адриен Рабио и Тиаго Мота - изразиха подкрепата си към Бен Арфа. Те пожелаха скоро да видят на терена закупения от "Ница" футболист.

В следващите дни ще стане ясно дали Хатем Бен Арфа ще пристигне в София за гостуването на ПСЖ в мача от Шампионската лига срещу "Лудогорец". Французинът е регистриран за срещите от турнира. Зрителите на стадион "Васил Левски" и bTV Action ще имат възможността да видят в действие звездите на тима Единсон Кавани, Анхел Ди Мария, Хавиер Пасторе, Тиаго Силва, Марко Верати и Лукас Моура. Студиото за двубоя започва в 20:00ч по bTV Action.