на живо

Наредиха Кобрата сред най-подходящите съперници за Уайлдър

Boxingnewsonline.net постави българина до Антъни Джошуа

Lap.bg

Авторитетният специализиран боксов сайт boxingnewsonline.net нареди Кубрат Пулев сред петимата най-подходящи потенциални съперници за световния шампион в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър. 

Бронзовият бомбардировач нокаутира Луис Ортис в 10-ия рунд при последната си защита на титлата миналата седмица. Така той записа 40-а победа в 40 мача на професионалния ринг, 39 от които с нокаут.

Уайлдър очаква да се изправи срещу Антъни Джошуа или Джоузеф Паркър в грандиозен обединяващ мач. Не е изключено обаче преди това той да направи още един двубой на родна земя.

"Пулев е топ представител на тежката категория, който имаше нещастието да се контузи преди възможността да се изправи на ринга срещу Антъни Джошуа. Все пак той остава класен претендент и достоен съперник за Уайлдър, който продължава да иска да доказва качествата си", пише boxingnewsonline.net.

Според сайта другите най-подходящи съперници за 32-годишния боксьор са Тайсън Фюри, Дейвид Хей, Джарел Милър и разбира се - Антъни Джошуа.