на живо

Наско Сираков: Убиват "Левски"!

Легендата на "сините" недоволства от съдията в мача срещу "Верея"

bTV

Легендата на "Левски" Наско Сираков не остана безразличен към съдийските отсъждания в мача на "сините" срещу "Верея" от четвъртия кръг на Първа професионална лига. Той определи признатия гол на "Верея"и отменения на "Левски" като убийство. 

Случката сподели в социалните мрежи съпругата на Сираков - председателя на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева.

"Докато си гледам Световната купа по художествена гимнастика от Минск в спалнята, изведнъж от хола Наско се развика и разтресе къщата:
" Това не е истина!!! Е...ати съдиите... Това не е истина!!!! Съдиите убиват "Левски"!!! Това е рецидив!!! Това е скандал, беее!!!!"
От години не съм го виждала така... Не гледам БГ футбол, но щом Наско го казва, значи е УЖАСЯВАЩО клане на "Левски", защото той никога не избухва. Владее се до безобразие...", написа тя.

"Левски" записа загуба в Стара Загора, след като получи гол в 3-ата минута, при който останаха сериозни съмнения за засада. В 40-ата минута пък редовно попадение на "сините" беше отменено.