на живо

Не допускат Любослав Пенев и Ивайло Дражев на Конгреса на БФС (ВИДЕО)

"Това е уреден мач", каза Пенев

Lap.bg

Двама от кандидатите за президент на Българския футболен съюз - Любослав Пенев и Ивайло Дражев не бяха допуснати до залата, в която ще се проведат изборите за нов шеф на футбола у нас.

"Това е уреден мач!", каза Пенев пред журналистите. От екипа му дори заявиха, че могат да не присъства на Конгреса. "Не съм ядосан, спокоен съм!", добави още бившият национал.

"Ако искат да си върнем акредитациите и да си ходим?", бе ироничен Ивайло Дражев.

За разлика от тях настоящият президент и кандидат за четвърти мандат - Борислав Михайлов, безпроблемно влезе в залата. В нея са още министърът на младежта и спорта Красен Кралев и председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова, които са почетни гости.

Днес делегатите ще гласуват, за да определят президента на Българския футболен съюз за следващите 5 години. Кандидатите са трима - Михайлов, Пенев и Дражев. 

Срещата е в столичен хотел и ще се проведе при засилено полицейско присъствие. От 10:00 ч. тече регистрацията на делегатите, а разглеждането на точките в дневния ред по програма стартира в 10:30 ч.

Всички по-важни и любопитни неща около събитието може да следите на нашия сайт или във "Фейсбук" на страницата ни bTV Спорт.