на живо

Не пропускайте сблъсъка на шейховете в Шампионската лига

ПСЖ - Манчестър Сити пряко по RING, Волфсбург - Реал (Мадрид) в ефира на bTV Action

Getty Images/Guliver Photos

Четвъртфиналът в Шампионската лига между ПСЖ и Манчестър Сити тази вечер противопоставя двама от най-богатите хора в света. Предстоящият двубой на "Парк де пренс" е първият между "футболните новобогаташи" шейх Тамим и шейх Мансур.

 

Снимка: Getty Images

Двата клуба са от най-печелившите в света с приходи от почти 500 млн евро за миналата година. ПСЖ се намира добра форма, като наскоро надигра с 9:0 Троа като гост във френското първенство и вече си осигури титлата . Златан Ибрахимович е отбелязал гол във всеки от последните си 4 мача в Шампионската лига. В последните 3 сезона обаче, Пари Сен Жермен неизменно отпада на 1/4-финалите. Контузени са Марко Верати и Хавиер Пасторе, а Венсан Компани, Яя Туре  и Рахим Стърлинг от английския тим пропускат срещата в Париж. Сблъсъкът ПСЖ - Манчестър Сити може да гледате пряко по RING от 21:00 часа.

В същия час по bTV Action ще Ви предложим срещата между Волфсбург и Реал (Мадрид), които за първи път ще спорят в Шампионската лига.

Испанците пристигат със самочувствието на победители от дербито срещу Барселона, като в същото време не са допускали гол в 7 от последните си 8 срещи в турнира.

Волфсбург загуби с 0:3 от Байер Леверкузен, а заради проблеми с ръководството беше изваден нападателят Никлас Бендтнер.