на живо

Неделев получи официална оферта от "Трабзонспор" (ВИДЕО)

В "Ботев" Пловдив вече работят по селекцията за новия сезон

Lap.bg

Голямата звезда на "Ботев" Пловдив Тодор Неделев е получил официална оферта от турския "Трабзонспор", разкри прокуристът на "канарчетата" Асен Караславов.

Той поясни, че ръководството на тима ще се съобрази с решението на самия футболист.

Ако Неделев изяви желание да премине в "Трабзонспор", предложението на турците ще бъде обсъдено и ще бъде взето решение, което да удовлетвори всички страни.

Караславов добави, че в "Ботев" вече се работи по селекцията за следващия сезон, като освен привлечените вече Славчо Шоколаров и Виктор Генев, се водят преговори с още трима футболисти.

За новия сезон бюджетът на пловдивския клуб ще бъде вдигнат.

Караславов е категоричен, че през изминаващия сезон са допуснати сериозни грешки, но в никакъв случай годината за "жълто-черните" не е нулева.

Като най-голям пропуск в представянето на тима той посочва невъзможността да бъде привлечен качествен нападател и провала при избора на черногорския наставник Желко Петрович.

"Ботев" се е поставил в неизгодна позиция, защото вместо да изпълни набелязания бюджет, трябвало да харчи спешно пари за обезщетения на футболисти и наставник. Прокуристът Асен Караславов потвърди, че в момента Петрович съди "канарчетата" за огромна сума.

"Правим анализ на допуснатите грешки, за да можем през новия сезон да бъдем където ни е мястото. В скоро време ще бъде поставена и целта пред тима", каза още Асен Караславов.