на живо

Неделев: Шокирах се при вида на коляното на Чочев

Полузащитникът на "Ботев" вкара изравнителното попадение за България срещу Черна гора

Lap.bg

Тодор Неделев, който отбеляза изравнителния гол за 1:1 срещу Черна гора, разкри, че се е шокирал при вида на коляното на Ивайло Чочев. Футболистът на "Палермо" получи тежка контузия по време на мача и веднага бе откаран в болница.

Неделев, който вкара отсъдената дузпа за нарушение срещу Станислав Костов, смята, че това равенство може накрая да се окаже от голямо значение за класирането за Евро 2020.

"Да, важна дузпа. Радвам се, че отбелязах. Можехме да спечелим, имахме доста положения. Всички момчета се раздадоха. Този хикс може да е от голямо значение накрая. Говорихме си вътре, че ако има дузпа да я бия или аз, или Спас. На мен се падна тежката отговорност", каза Неделев след края на мача на стадион "Васил Левски".

"Не мисля, че трябва да съжаляваме. Черна гора е добър отбор. Да, имахме положения и можехме да отбележим повече от един гол, но да не забравяме, че Черна гора поведе, а ние успяхме да се върнем в мача. Важна точка мисля, че голът е момент на слабост. Поздравявам пак всички момчета – всеки един се раздаде. В някои моменти можем да съжаляваме, че не отбелязахме гол. Имаме няколко дни да се възстановим и да се подготвим", продължи той.

"Като му видях коляното и направо останах в шок. Надявам се много бързо да се възстанови, защото е много ценен за националния отбор", сподели Неделев относно контузията на Чочев.