на живо

Неделев: Ако получа оферта като на Десподов, ще приема

През пролетта ще играя в "Ботев", заяви полузащитникът

Lap.bg

Обичам "Ботев" и ще играя в Ботев през пролетта, заяви Тодор Неделев при получаването на наградата си за футболист номер 1 на месец декември 2018-а година.

Халфът бе в центъра на много трансферни слухове тази зима, като за последно името му се свързваше с турския "Фенербахче".

"Имало е някакви обаждания, но нито аз съм говорил, нито в клуба е дошла официална оферта. Така че до лятото ще си остана в "Ботев". Имаше оферта от ЦСКА, но от изминалото лято, от това лято никой не ми е звънял от ЦСКА и "Лудогорец". Ако е имало нещо, е било през миналото лято. Аз обичам "Ботев", харесва ми обстановката, на този етап не мисля да сменям "Ботев" с друг отбор от България. Ако имам предложение от отбор от Италия или Германия, който е по-назад в класирането, и от "Фенербахче", ще отида точно там. Да, турското първенство не е на нивото на Германия и Италия, но "Фенербахче" има много по-голяма история.", каза Неделев.

"И аз обичам италианското първенство, ако имам такава оферта като на Десподов, бих приел. Аз съм фен на италианския футбол и италианските отбори, така че дай боже лятото и аз да имам оферта от Италия", каза още футболист номер 3 на България за 2018 г.