на живо

Недоволният Специален похапна след победата над "Лудогорец"

"Когато победиш, но не играеш добре", критикува Моуриньо

Lap.bg

Ясно е, че мениджърът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо е взискателен. Когато си спечелил два пъти Шампионската лига - през 2004 г. с "Порто" и през 2010 г. с "Интер", когато си трикратен шампион на Англия с "Челси" (2005 г., 2006 г., 2015 г.), когато си първенец на Италия (с "Интер" през 2009 и 2010 г.) и на Испания (с "Реал" Мадрид през 2012 г.), много добре знаеш какво искаш от играчите си - не само да печелят, но и да се представят на ниво.

Въпреки, че "шпорите" победиха "Лудогорец" с 3:1 в третия кръг на груповата фаза на Лига Европа, Специалния не остана доволен от показаното на терена от страна на своите футболисти. След мача в Разград той публикува снимка от съблекалнята в социалните мрежи.

 
 
 
View this post on Instagram

When you win but you don’t play especially well @pfcludogorets1945

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) on

"Когато победиш, но не си играл особено добре", написа Моу и отбеляза "Лудогорец" на снимката.

След срещата Специалния реши да похапне. Според английските медии в пластмасовата кутия в ръцете му има картофен чипс. Той вероятно е приготвен от готвача на "Тотнъм", който пристигна с тима в България.

В последните месеци Моуриньо все по-често използва "Инстаграм", при това за да публикува кадри, придружени от описания с много приятен сарказъм.

След загубата на "шпорите" от "Антверпен" в предишния кръг, Специалния се надяваше, че и футболистите му са толкова разстроени, колкото той самият.

В края на октомври пък той показа каква е атмосферата в съблекалнята след победата над "Бърнли" - всички футболисти използват телефоните си.

 
 
 
View this post on Instagram

After a great victory in a really hard match... Sign of the times Well done boys #COYS

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) on

След победата над "Лудогорец" "Тотнъм" оглавява групата. Английският тим, както и "Антверпен", и ЛАСК Линц имат по 6 точки, но "шпорите" са с по-добра голова разлика. Разградчани са с 3 поражения до момента.