на живо

Неяснотата около националния селекционер продължава (ВИДЕО)

Хубчев отказа да коментира дали е подал оставка и планира ли да поеме "Левски"

Неяснотата около поста национален селекционер продължава. Самият Петър Хубчев отказа да коментира дали е подал оставка и има ли планове да поеме "Левски".

В последния месец все по-усилено се говори, че "сините" изкушават Хубчев за треньор от новия сезон. А темата той коментира по любопитен начин: "Нямам право да коментирам. Ако тръгна всичко да коментирам, трябва по цял ден да обяснявам. Вчера прочетох, че съм бил на мач в Румъния, в момент, в който бях със семейството си в Благоевград. Какво да коментирам?".

Вратите все пак изглеждат широко отворени за него, след като преди 2 дни от "Герена" освободиха досегашния наставник - Георги Дерменджиев, след само 98 дни начело на тима.

"Когато един отбор не върви, логично първи си заминава треньорът. Затова се махна и Спас Русев. Нещата не са по-добри, отколкото бяха, така че трябва да си направят равносметка и да си вземат правилните хора и да излезнат от това блато", заяви Георги Иванов-Гонзо.

"Смятам, че "Левски" няма право на грешка този път, а ние видяхме, че нещата станаха по-лоши в тези 6 месеца", продължи бившият играч на "сините".

Междувременно стана ясно, че Димитър Димитров-Херо, който също е сред спряганите имена за нов треньор на "Левски", се раздели с казахстанския "Иртиш".

Тагове:

@