на живо

Неймар или Погба? От кого имат нужда в "Реал" Мадрид?

Равенството с "Валядолид" повдигна въпроси

"Реал" Мадрид винаги е бил клуб, който вълнува. Особено на трансферния пазар. "Белият" гранд от Испания си е извоювал право да бъде придирчив към новите си попълнения. Сега обаче ситуацията е различна. 

Зинедин Зидан е ясен в желанието си. Той иска в редиците си Неймар и Пол Погба. Предвид цената на двамата, дори клуб като "Реал" Мадрид ще може да си позволи само един от тях. За това испанското издание "Марка" се пита: Кой е по-нужен в "кралския клуб" в момента?

След равенството 1:1 срещу "Валядолид", изглежда, че и двамата са нужни. Карим Бензема не може да се справя сам в атака. На няколко пъти французинът трябваше да се връща, за за помага на своите съотборници. Зидан може да разчита и на Лука Йович, който обаче не се представя убедително. И тук би паснал перфектно Погба.

Снимка: Reuters

Неймар от своя страна е бърз и има страхотен контрол над топката. Такъв е и Еден Азар, който пристигна преди месец на "Сантяго Бернабеу". И все пак от "Реал" продължават да изкушават бразилеца от "Пари Сен Жермен" и да го примамва да облече бялата фланелка.

Ясно е, че Зинедин Зидан не е много щастлив от факта, че трябва да разчита само на Хамес Родригес, Гарет Бейл и Иско. 

До затварянето на летния трансферен прозорец в Испания остават 8 дни. Погледите са вперени в грандовете, които търсят подкрепление. 

От какво има нужда повече "Реал"? Изобретателността на Неймар или силата на Погба?