на живо

Неймар искал да се разправя със съдиите след мача с "Юнайтед"

От ръководството на ПСЖ възпрели бразилеца да нахлуе при реферите

Reuters

Бразилската звезда на "Пари Сен Жермен" Неймар е потърсил саморазправа със съдията Дамир Скомина и неговите колеги от бригадата, която свири при загубата на парижани от "Манчестър Юнайтед" в реванша от осминафиналите в Шампионската лига.

Реферът си навлече гнева на Неймар, след като отсъди дузпа в полза на "червените дяволи" в продължението на второто полувреме. Скомина се консултира със системата VAR преди да посочи бялата точка за игра с ръка на Преснел Кимпембе. Маркъс Рашфорд реализира, направи резултата 3:1 и изпрати английския тим в следващата фаза на турнира.

Неймар обаче не бил съгласен с решението и след края на мача е опитал да нахлуе в съдийската стая, твърди френското издание RMC Sport.

Бразилецът бил спрян от съотборниците си и щаба на тима, които са го прибрали в съблекалнята на домакините, за да окуражи своите колеги след загубата и отпадането.

Неймар не успя да играе в нито един мач от осминафиналите на Шампионската лига срещу "Манчестър Юнайтед", тъй като лекува контузия. Той обаче използва социалните мрежи, за да изрази недоволството си от отсъждането на Скомина.