на живо

Неймар призна в реклама: Понякога преигравам (ВИДЕО)

"Нямате представа какво е да те ритат на терена", откровен е бразилският футболист

Reuters

Без притеснение и срам, на фона на анимирани картини и напълно сериозен, бразилската футболна звезда Неймар призна, че понякога преиграва, но пък често е ритан и блъскан жестоко на терена. 

В реклама за един от основните спонсори на Селесао, футболистът, който бе обвинен, че честичко симулира по време на мачовете на световното първенство в Русия, разкрива, че все още се опитва да порасне, но и да запази ентусиазма на детето в себе си.

"Бутонки върху подбедрицата. Ритник в гръбнака. Стъпване върху крака. Можете да си мислите, че преигравам и понякога го правя, но истината е, че страдам на терена. Нямате представа през какво преминавам, и когато го напусна. Когато си тръгна без да говоря с журналисти, не е защото ми харесва само да побеждавам, а защото все още не съм се научил как да ви разочаровам. Когато изглеждам нетактичен, не е защото съм разглезено хлапе. А защото още не съм се научил да се справям с всичките си емоции.", разказва Ней.

"В мен все още живее едно момче. Понякога то очарова света. Друг път вдига къса на всички. Моята битка е да опазя момчето живо вътре у мен, а не на терена. Може би си мислите, че падам твърде много, но истината е, че се разпаднах. А това боли повече от всяко настъпване върху оперирания ти глезен. Имах нужда от време, за да приема критиките. Имах нужда от време, за да се погледна в огледалото и да стана нов човек. Сега обаче съм тук, а сърцето ми е отворено широко. Паднах, но само тези, които са падали, могат да се изправят. Можете да продължите да хвърляте камъни по мен или да ги хвърлите надалеч и да ми помогнете, защото когато се изправя, цялата страна надига глава заедно с мен", завършва той.