на живо

Неймар съжалявал за трансфера в "Пари Сен Жермен"

Френският футбол не допада на бразилеца, твърдят от "Екип" и "Паризиен"

Reuters

Неймар изпитва разочарование от преминаването си в "Пари Сен Жермен". Това твърдят два от авторитетните френски вестника - "Екип" и "Паризиен". 

Те разкриват, че бразилецът изпитва трудности в приспособяването си към футбола в Лига 1, въпреки доброто си представяне (24 гола в 23 мача за ПСЖ). Той не бил свикнал да играе толкова защитно, какъвто стил предпочита треньорът Унай Емери. 

Неймар бил разочарован и от отношението на феновете към него. Въпреки платените за бразилеца 222 млн. евро на "Барселона", Ней не се чувствал топло приет от привържениците. Той бил разочарован от освиркванията в последния мач на тима срещу "Дижон". 

Въпреки победата с 8:0, двете звезди на ПСЖ за втори път се сдърпаха преди изпълнение на дузпа. Все пак Неймар застана зад топката. По този начин той отне възможността на Кавани да се превърне в най-резултатния футболист в историята на парижани поне до момента.

Слухове, че Неймар се опитна да се върне в испанското първенство не липсват. "Реал" Мадрид е спряган за един от желаещите тимове да притежава бразилеца.