на живо

Неймар тренира, но остана извън групата за двубоя с "Рен"

"Барселона" продължава с опитите да си върне бразилеца

Getty Images

Една от големите звезди на "Пари Сен Жермен" - Неймар, тренира със своите съотборници преди шампионатната среща с "Рен", но веднага след заниманието стана ясно, че той няма да вземе участие в мача. Бразилецът остана извън групата на треньора Томас Тухел.

Бъдещето на Неймар продължава да бъде неясно. Спекулациите, че той е пред завръщане в "Барселона" се засилиха, след като късно снощи каталунците обявиха преотстъпването на Филипе Коутиньо на "Байерн" Мюнхен.

Каталунците се нуждаят от футболист като Неймар повече от всякога. Испанският гранд стартира Ла Лига с минимална загуба от "Атлетик" Билбао. "Барселона" бе без контузения си лидер Лионел Меси, а в хода на срещата травма получи и Луис Суарес.

Неймар е отворен към завръщане на "Камп Ноу" и не го крие. Поведението му пък дразни феновете на ПСЖ, които го подканиха да напусне и скандираха обидни думи по негов адрес по време на двубоя от откриващия кръг на Лига 1. Парижани победиха "Ним" с класическото 3:0 и липсата на Неймар не се усети.

Дали ще бъде така и утре от 22 ч., когато ПСЖ гостува на "Рен", можете да разберете от прякото предаване на мача по телевизия RING!

Тагове: