на живо

Никола Газдов: Защо с тези пари не оздравиха ЦСКА? (ВИДЕО)

Членът на Управителния съвет на ФК ЦСКА 1948 изрази съмнения, че победителите ще изплатят цялата сума

Никола Газдов: Защо с тези пари не оздравиха ЦСКА? (ВИДЕО)

Членът на Управителния съвет на ФК ЦСКА 1948 Никола Газдов изрази съмнения, че сумата, с която първодивизионният ЦСКА на Гриша Ганчев спечели търга за емблемата и останалите активи на фалиралия ПФК ЦСКА АД ще бъде изплатена. 

Фирмата "Ред Енимълс" с представител Иван Велчев-Кюстендлеца спечели търга с оферта от 8 млн. лв.

"Много висока цена. Защо с тези пари не беше оздравен ЦСКА миналата година? Процедурата не е приключила. Когато сумата е изплатена тогава приключва процедурата. Има печеливша оферта и това не е нашата. Благодарим на привържениците, които дойдоха от София и не правиха зулуми. За радост нямаше ексцесии. Всички протече според законните изисквания.", заяви Газдов на излизане от канцеларията на синдик Дора Милева.

Газдов не пожела да разкрие каква е била офертата на представлявания от него аматьорски клуб, но според административния директор на елитния "армейски" тим Милко Георгиев тя е възлизала на малко повече от 3 млн. лв.

Попитан от къде ФК ЦСКА 1948 е намерил пари за участие в търга, Газдов разкри: "С външно финансиране успяхме да съберем сумата. Има договори с клауза за конфеденциалност и сега не мога да коментирам нищо”, допълни той.