на живо

Николай Илиев: Никога не сме обсъждали смяна на треньора

"По-трудните 90 минути предстоят", каза председателят на Управителния съвет в "Левски"

Николай Илиев: Никога не сме обсъждали смяна на треньора

Председателят на Управителния съвет на "Левски" - Николай Илиев, каза че съжалява, че "сините" не са победили словенския "Марибор", тъй като са имали по-добри възможности.

"Нормално е да съжаляваме, че не спечелихме този мач, тъй като по-голяма част от футболистите на "Левски" се представиха на ниво. Мисля, че с играта, която показахме, дори заслужавахме да победим в този мач. В крайна сметка 0:0 е един добър турнирен резултат, но по-трудните 90 минути тепърва предстоят. За това всички трябва да останем на земята, да бъдем малко по-внимателни в изказванията. Ще бъде много труден реванш - в това трябва да бъдете убедени. Освен на футболистите, в които цялото ръководство вярва, много разчитаме на нашата публика и съм убеден, че стадионът ще бъде пълен", каза Илиев минути след мача.

Той коментира и слуховете, че треньорът Люпко Петрович ще бъде сменен в близките дни.

"Никога в клуба, гарантирам ви, не сме обсъждали някаква смяна на треньора. Не искам да влизам в подробности, че има определени кръгове, които нарочно действат срещу "Левски", за да могат да създадат напрежение. Не им обръщаме внимание. Смятам, че с нашето поведение на терена и с поведението ни извън терена ние защитаваме интересите на "Левски". Ще направим всичко възможно клубът да играе от мач на мач по-добре. Аз лично се надявам, че тепърва "Левски" ще показва още по-добри игри, с които да постигнем и целите, които сме си поставили"

Илиев се обърна и към феновете на "Левски", които подкрепиха тима по време на гостуването в Словения.

"Искам да благодаря на всички фенове, които днес бяха на стадиона и ни подкрепиха. Винаги за мен, за целия клуб и за футболистите са били номер 1. Доказаха го и този мач. Тяхната подкрепа ни помогна да постигнем този добър резултат"