на живо

Николай Митов: Феновете ще ни липсват, ще играем за тях (ВИДЕО)

"В по-добро състояние от предния мач сме", заяви треньорът на "Левски"

Николай Митов: Феновете ще ни липсват, ще играем за тях (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" Николай Митов заяви, че фенската подкрепа по трибуните ще липсва на играчите му, но те ще се опитат да зарадват привържениците си в реванша от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу "Хайдук" Сплит. "Сините" излизат утре (20 юли) на стадион "Георги Аспарухов", след като загубиха с 0:1. 

Мачът обаче ще се играе пред празни трибуни заради наказание на "Левски".

"Утре трябва да играем и заради публиката. Трябва да ги отстраним и след две седмици да играем пред пълен стадион. Друго е да излезеш на "Герена" и да ти ревнат от първата минута. Феновете със сигурност ще липсват", заяви Николай Митов.

"В по-добро състояние сме от предния мач и с всеки изминал ще ставаме още по-добри. Всички са готови за повече минути, но тези срещи се изиграват със зъби и нокти. Всичко е воля и характер. Всеки чака с нетърпение да изиграе този мач. Искам да покажем на терена това, което тренираме. Имаме един гол пасив и се надявам да преодолеем "Хайдук" с два повече", добави той.

Митов най-вероятно няма да може да разчита на Давид Яблонски и Антонио Вутов за утрешната среща.

"Неприятно е, когато имаш проблеми, но това е част от футбола. Излиза друг човек и играе. Гледах последния мач на "Хайдук". Наясно сме с играта им, разучили сме ги добре. Важно е ние какво ще играем. Ако изпълним това, което искаме, няма да имаме проблеми и ще ги отстраним", заяви треньорът