на живо

НКП на "Левски": Дано футболистите са разбрали болката ни

Организацията уточни детайлите около срещата между фенове, футболисти и ръководство

БГНЕС

Националният клуб на привържениците на "Левски" (НКП) внесе уточнение за провелата се среща на "Герена" между фенове, футболисти и ръководство след загубата с 0:3 от ЦСКА.

Запалянковците побесняха след края на мача и се нахвърлиха на играчите, които отидоха да им се извинят пред сектор "Б" на националния стадион "Васил Левски". Впоследстие запалянковците се събраха пред клубния стадион и обсадиха тима, искайки обяснение за слабото представяне.

Публикуваме съобщението на НКП без редакторска намеса:

"Имаше разговори! Имаше фенове, които не останаха бездушни към това, което по-рано трябваше да изтърпят на един друг стадион. Те поискаха обяснение от хората, които носят нашата свята емблема на сърцето си.

На футболистите беше обяснено как трябва да играят, да се раздават, да се борят за "ЛЕВСКИ"! Имаше огромно полицейско присъствие, което пристигна на "Герена" мигновено - много бусове с много полицаи. Тяхна намеса нямаше, защото нямаше и нужда.

И тук е моментът да опровергаем появилите се информации в медии и някои PR-съобщения на СДВР, че благодарение на полицията не се е стигнало до по-сериозни и грозни сцени. Истината е, че когато полицията пристигна, от клуба поканиха привържениците на разговор в тунела на Сектор "В" без камери и служители на СДВР. Всичко протече спокойно и в рамките на конструктивната критика.

НКП се надява присъстващите футболисти и треньори да са чули болката на сините привърженици и да си направят съответните изводи!

САМО "ЛЕВСКИ"!