на живо

Ноле се сбогува с Токио 2020 по любопитен начин

"Тъжен съм, но отлагането бе правилното решение"

Лидерът в световната ранглиста Новак Джокович реагира по любопитен начин на новината, че олимпийските игри се отлагат с година заради пандемията. Най-добрият сръбски тенисист публикува снимка в "Инстаграм", на която държи специалните си маратонки за летния форум с надпис "Токио 2020".

"Направих тази снимка в Япония миналата година. Тъжен съм, но отлагането на Игрите бе правилното решение заради здравето на всички участници. Гледаме към Токио 2021", написа Ноле.

Преди дни Джокович се обърна към своите последователи в социалните мрежи с молитва за здраве и насоки да си останат у дома. Сърбинът разкри, че във време на пандемия от коронавирус се намира вкъщи, заедно със семейството си - съпругата Йелена и децата им - Стефан и Тара.

В своето послание той заяви, че намира и позитиви в социалната изолация, която е наложителна, за да може вирусът да бъде преборен по-бързо. Ноле добави, че му липсват разходките и тренировките, които са се превърнали в ежедневие за всеки тенисист. Но сега има възможност да прекара повече време с любимите хора.

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: