на живо

Норвежки треньор прави мега отбор със сперма от Роналдо и Ибрахимович (ВИДЕО)

Може ли "Нордщрандa" да стане най-добрият тим в света?

Треньорът на норвежкия аматьорски тим „Нордщрандa”Оле Видар Тофтесунд, има изключително любопитен план за развитето на отбора му.

Чрез надписи на листове в специално заснет видеоклип Тофтесунд се оплака, че работи с некадърни и стари футболисти, някои от които са огромни и дебели.

Видео:

Наставникът, който в 30-годишния си стаж е работил с над 1000 футболисти, се осмели да сподели и нестандартните си планове за бъдещето. Според него след 20 години „Нордщранда” ще бъде най-добрият отбор в света.
Снимка: Getty Images
За целта треньорът от Северна Норвегия иска да забремени приятелките на футболистите му със спермата на суперзвезди от ранга на Златан Ибрахимович и Кристиано Роналдо.
Снимка: Getty Images
Шеговитото видео завършва с призив за помощ от всеки, който познава шведа или португалеца.
В „амбициозния” план на Тофтесунд дори е включен и колоритния Пол Гаскойн, изиграл над 50 мача за английския национален отбор и любимец на много футболни фенове.

Колкото и непосилна за осъществяване да изглежда идеята на норвежкия треньор с видеото си той по всяка вероятност си спечели хиляди нови фенове, които отсега нататък ще следят отблизо развитието на "Нордщранда"