на живо

Новият треньор на ЦСКА: Очаквам четири победи от четири мача

"Ще има промени в състава", заяви Стамен Белчев

cska.bg

Новият треньор на ЦСКА - Стамен Белчев, заяви пред клубния сайт, че очаква четири победи от четири мача до края на годината. Специалистът, който до вчера водеше втория отбор на "червените", пое поста след като неговият предшественик Едуард Йорданеску се раздели с клуба по взаимно съгласие след равенството 1:1 срещу "Верея".

Белчев ще води отбора до нова година, когато ще бъде назначен нов треньор. За четирите мача до края на 2016 г., той обаче заяви, че ще осъществи промени в състава на ЦСКА.

"Остават ни четири мача. Очаквам четири победи, защото разполагаме с едни от най-добрите футболисти в България. Естествено, че искам да променя някои неща. Със сигурност ще има промени и в състава. Най-малкото ситуацията с контузените футболисти налага това." 

Белчев допълни, че според него футболистите са затормозени психически, което им пречи да разкрият пълните си качества. Въпреки това той е оптимист за бъдещето: "Личи си, че играчите са добре тренирани. Ще работим най-вече върху психиката за предстоящите мачове."

В четвъртък (1 декември), Белчев ще изведе "червените" в първия си мач като старши треньор срещу "Нефтохимик".